Sindsdien maak ik deze variant van hem en je bent echt ontzettend snel klaar met een lekkere echte pasta carbonara zonder poespas.
Ingrediënten :
- Spaghetti
- Pancetta of bacon
- 3 eieren
- Parmezaanse kaas
- zout en peper
- Bak je pancetta of bacon in een pan met een heeeeeel klein beetje olie , pas er echt mee op want pancetta/bacon heeft al vet van zich dat flink kan gaan sputteren als je teveel olie in de pan doet
- Kook ondertussen je spaghetti in ruim kokend water met zout
- Doe nu in een kommetje 2 hele eieren en 1 eigeel en de Parmezaanse kaas en klop dit tot een wat dik papje , voeg zout en peper naar smaak toe maar let op je zout aangezien de pancetta/bacon ook al zout is
- Als de pasta gaar is en je pancetta/bacon krokant is ( of gewoon aangebakken is , net wat je zelf lekker vind) doe je de pancetta/bacon plus de olie uit de pan bij de pasta samen met het ei kaas mengsel en roer je dit goed door elkaar
- Klaar is kees !! als het goed met elkaar vermengd is is je pasta carbonara volgens Antonio Carluccio klaar om op te eten
Makkelijk hé ! Eet smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten